Vijesti

Spider-Man ovaj mjesec stiže u Marvel’s Avengers ekskluzivno na PlayStation konzole

Marvelovi i Square Enixovi Avengersi ovih dana vruća su tema, ali iz totalno krivih razloga. Uvođenje, a zatim i povlačenje P2W mikrotransakcija izazvali su veliku pažnju javnosti, a nezapaženo nije prošlo ni jučerašnje priznanje Square Enixa kako je čitavi projekt ustvari podbacio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A sada je otkriven datum izlaska DLC-a koji je po najavi prošle godine izazvao još brojnije kontroverze. Mnogima se nije svidjelo to što će Spider-Man kao DLC lik biti PlayStation ekskluziva, ali za razliku od P2W mikrotransakcija, tu se Square Enix nije predomislio. Vjerojatno nije ni imao previše izbora.

Neda Sony

Sony je vlasnk prava na Spider-Mana u Marvelovom univerzumu, ujedno je i financirao razvoj ekspanzije, pa tako odluka ostaje. Nadogradnja 2.2 stiže na sve platforme, ali samo PlayStation igrači dobit će Spider-Mana i pripadajući mu Hero Event u kojem će se udružiti s Ms. Marvel i Black Widowom. Svi znamo da Spidey preferira djelovati sam, pa nas baš zanima što će ispasti od ovoga.

Na svim ostalim platformama stiže Klaw Raid koji se nastavlja na događaje iz prethodne War for Wakanda ekspanzije. Power Level se podiže na 175, uvodi se mogućnost recikliranja opreme visokih levela, a farmanje tjednih nagrada sada će biti moguće sa svakim herojem po jednom (dakle 8 puta plus Spider-Man), a ne kao dosad samo s jednim herojem u tjednu.

Igra

Povezano