Vijesti

The Day Before će s betom pokušati dokazati da ipak postoji

Rusko-singapurski studio Fntastic ranije ove godine uspio je iznaći novi veliki razlog za odgodu The Day Beforea, naslova koji izgleda možda i previše dobro. Ovaj postapokaliptični survival MMO odgođen je za studeni zbog prijepora oko zaštitnog znaka s aplikacijom za praćenje vremenske prognoze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

The Day Before je potom nestao sa Steama, i to u trenutku gdje je držao prvo mjesto na ljestvici najpopularnijih novih igara. Kasnije je Fntastic izdao dugo očekivani gameplay prikaz, koji izgleda dobro i legitimno, ali siromašan sadržajem nastavio je širiti skepticizam.

Dok se ne riješi zavrzlama sa zaštitnim znakom, glavni komunikacijski kanal je Discord, a tamo je ovih dana puštena nova obavijest. “Znamo da mnogi od vas željno iščekuju izlazak The Day Beforea i želimo zahvaliti na strpljenju i podršci. Naporno radimo kako bismo osigurali da igra zadovolji visoke standarde i uvjereni smo da će se čekanje isplatiti”, službena je poruka developera.

“Kako se bližimo izlasku, provest ćemo beta test. To će igračima pružiti priliku isprobati igru prije nego izađe, a nama donijeti potreban prijeko potrebne povratne informacije koje možemo iskoristiti za poboljšanje konačnog proizvoda.”

The Day Before od početka opisujemo kao mješavinu The Last of Usa, Divisiona i Days Gonea, što zvuči i previše dobro za naslov studija za kojeg ranije nitko nikad nije čuo. I dok sve oko ove igre vrišti i poziva na oprez, činjenica je da za The Day Before, u ovih nekoliko godina koliko se priča o njemu, nitko nikad nije tražio ni centa. Nema preordera ni Kickstartera. Tu je samo obećanje kako će studio za kojeg nitko nikada nije čuo napraviti igru kakvu nitko nikada nije uspio napraviti, a svi je želimo.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano