Vijesti

The Day Before za kojeg mnogi smatraju da je prevara ponovno je pronašao novi razlog za veliku odgodu

The Day Before već dvije godine oduševljava naivne igrače poput nas prikazima koji podsjećaju na mješavinu The Last of Usa i The Divisiona. Trebali smo ga zaigrati u ljeto prošle godine, nakon čega ga je nekoć ruski, a danas singapurski studio Fntastic odgodio zbog navodne tranzicije na Unreal Engine 5. Danas, tek nešto više od mjesec dana uoči novog datuma izlaska pojavila se nova izlika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, kažu developeri, netko je još 2021. po najavi The Day Beforea ispunio zahtjev za registraciju imena kao zaštitnog znaka, čega developeri navodno nisu bili svjesni sve do prije nekoliko dana kada ju je Steam uklonio sa svoje trgovine. Dakako, ne mogu izdati igru s tuđim zaštitnim znakom, stoga su donijeli tešku odluku – odgoditi The Day Before za 10. 11. ove godine.

U redu, barem ćemo vidjeti cjeloviti gameplay prikaz, koji bi trebao dokazati da je The Day Before stvaran, a koji nam je obećan do konca ovog mjeseca. Naravno da nećemo. “Planirali smo objaviti poduži gameplay video do kraja mjeseca, ali sada moramo prvo riješiti ovo”, pronašli su razlog kako bi izbjegli konkretan prikaz igre za koju sad već malo tko vjeruje da zbilja postoji, barem u obliku koji je ranije prezentiran.

Inače, ako je The Day Before zaista prevara, onda je nasamarena i Nvidia s kojom Fntastic ima marketinško partnerstvo. Naime, Nvidia svoju ray-tracing tehnologiju na najnovijim grafičkim karticama promovira upravo s The Day Beforeom. Posljednji put prije tri tjedna kada je ovaj survival MMO izgledao zapanjujuće s RT refleksijama.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano