Vijesti

Battlefield 6 dizajniran je s borbama do 128 igrača na umu

EA i DICE ranije ove godine već su potvrdili kako je rad na Battlefieldu 6 već u debelom razvoju i to samo za novu generaciju konzola i PC. Financijske projekcije prikazuju kako ćemo ga igrati negdje naredne godine kad će next-gen već biti u debelom zamahu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već neko vrijeme se špekulira kako će se novi Battlefield okrenuti još većim bojištima i modernoj borbi. Kako piše Twitteraš Tom Henderson kojeg smo dosad u nekoliko navrata prenosili u kontekstu Call of Duty vijesti (čovjek je uvijek imao točne informacije) novi Battlefield će u najopsežnijim modeovima brojati čak 128 igrača na mapi.

https://twitter.com/_TomHenderson_/status/1293873583924666368

I ne samo, igrači neće biti nabacani reda radi po mapi kao što je to slučaj u Modern Warfareu, već su one dizajnirane baš s tolikim brojem igrača u vidu, što znači da nebi trebale biti toliko kaotične i ciljevi bi trebali imati smisla. Ipak, ako je vjerovati ovom već dokazanom leakeru, u fokusu BF6 i dalje će biti borbe 32 protiv 32 igrača.

Ozbiljniji pristup novom Battlefieldu

Tom u kasnijim postovima piše kako su EA i DICE i dalje ozbiljno zainteresirani za razvoj battle royale modea ili zasebne igre, ali više od te informacije ne navodi. Mi bismo ipak predložili, poučeni iskustvom iz Firestorma, da se ipak ostave battle royalea i posvete onom što je bitno i onom što im ide.

Kako bilo, Battlefield 6 bi prema svim dosadašnjim informacijama trebao biti ozbiljnija i konkretnija igra od petice. DICE već duže vremena radi na njemu i poučeni greškama serijal bi trebali vratiti tamo gdje je bio s BF3 i 4.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano