Vijesti

Call of Duty bi se ove godine mogao vratiti na Steam

Posljednji Call of Duty na Steamu bio je WWII iz 2017. Da bi se serijal mogao vratiti u velikom stilu na najpopularniju PC platformu sugerirao je sam Activision.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je otkriveno na Redditu, Ghost s naslovnice Modern Warfarea 2, otkrivene prošlog tjedna, pojavio se na stranici Call of Duty franšize na Steamu. Nakon što se slika proširila internetom, Activision je vratio stare vizuale.

Povratak Call of Dutyja na Steam nebi iznenadio nikoga. Veliki izdavači koji su godinama povlačili svoje naslove sa Steama i pokretali vlastite launchere sada se vraćaju natrag. Poput, primjerice, Bethesde, a Bethesda s Activisionom dijeli budućeg vlasnika – Microsoft, kojeg od akvizicije Activisiona dijeli tek odobrenje regulatornih tijela.

Microsoft sve svoje velike naslove uredno izdaje na Steamu, a platforma od preko 100 milijuna aktivnih igrača definitivno bi pogurala prodaju serijala kojeg je poljuljala relativno slaba prodaja još uvijek aktualnog Vanguarda.

ffa anketa

Hoćete li kupiti Modern Warfare 2?

  • Da 48%
  • Čekam prvi gameplay prikaz 32%
  • Ne 20%
Hvala ti 🎉

Inače, pravo otkrivanje Infinity Wardovog Modern Warfarea 2 dogodit će se negdje u lipnju. Ubrzo nakon uslijedit će i beta testiranje, prvo na PlayStationu, a na svim aktualnim platformama današnjice izaći će 28. 10.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano