Vijesti

Neki Warzone skinovi ponovno su nevidljivi, a testeri su već 4. tjedan u štrajku

Popravljen je Roze skin iz prošle godine, prošli tjedan popravljen je Awoken skin za Francisa iz nove sezone, međutim, fix je poremetio neke druge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Točnije, zasad su kao problematični poznati Wraith i Weaver Dark Aether skinovi, a kako izgleda kada naletite na operatora s nevidljivom većinom tijela pogledajte ispod.

Developeri iz Ravena svjesni su problema te istražuju u čemu je problem. Međutim, osim skinova, sama Caldera mapa još uvijek ima brojne nevidljive zidove i prepreke. Sa svakom novom zakrpom developeri javljaju da je hrpa njih popravljena, ali priljev novih reportova je konstantan.

Problem nevidljivih tekstura tako je, izgleda, postao svojstven Ravenu, koji s njima muku muči doslovno sa svakom sezonom. Raven muku muči i s radnom kulturom unutar Activisiona. Osim seksualnih zlostavljanja zbog kojih Activision gubi podršku partnera u gaming industriji, već četvrti tjedan su u štrajku oni čiji je posao testirati Warzone.

Zašto prosvjeduju? Unatoč rekordnoj zaradi, Activision s mnogima od njih ne želi ući u stalni radni odnos, a ostale navodno otpuštaju bez najave. Stvara se toksično radno okruženje, a na igrače se to odražava brojnim bugovima i glitchovima (poput ovih nabrojanih iznad) u jednoj od najpopularnijih igara današnjice.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano