VijestiZanimljivosti

Otkriveno je s kojim klubom smo najviše igrali u FIFA-i ove godine

Kraj godine vrijeme je za pogled unatrag, a unatrag je pogledao i Electronic Arts koji je otkrio zanimljive brojke iza FIFA-e 21 i 22 u još uvijek aktualnoj godini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odigrali smo nešto manje od 10 milijardi utakmica, prosječno zabijali 2,3 pogotka po utakmici, a najviše ih je zabio Kylian Mbappe. Igrači su najviše igrali s PSG-om, a najpopularnija utakmica je ona između Liverpoola i PSG-a, otkrio je EA na svojim stranicama.

Da je PSG najpopularniji klub ove godine u FIFA-i ne čudi. Transferom Messija sve se promijenilo, a popularnost šeikovog kluba ne čudi kada ugledate njegov napadački trojac – Neymar, Mbappe, Messi, koji je ipak produktivniji na virtualnim nego što je to na zelenim terenima.

Najpopularniji i najomraženiji klub

To EA ne otkriva, ali PSG je ujedno i jedan od najomraženijih klubova u FIFA-i. Nekada su to bili Real i Barcelona, a danas mrak na oči padne svima kada ih se u online ligama upari s PSG-om.

Inače, u ovo vrijeme iduće godine možda ćemo pričati o nogometnim brojkama u igri koja nije FIFA. Naime, EA i svjetska krovna nogometna organizacija još nisu postigli dogovor o nastavku korištenja imena. FIFA za korištenje imena traži dvostruko više novca, odnosno milijardu dolara za četverogodišnje razdoblje, a što je još bitnije – žele umanjiti utjecaj Electronic Artsa te licencirati nogomet drugim proizvođačima igara.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano