Vijesti

Returnal se pojavio na Steamu

Baš kao što je u nekoliko navrata procurilo u Nvidia Leaku, izgleda da Returnal stiže na PC. Naime, pojavio se u bazi Steama, što znači kako će ovaj rogue-like uskoro više neće biti PlayStation 5 ekskluziva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Returnal je u Steamovu bazu dodan pod kodnim imenom Oregon, međutim, da se radi baš o Returnalu otkrivaju reference na Tower of Sisyphus i Atropos. Istovremeno, VGC otkriva kako su zaprimili screenshot Returnala s PC-ja, tako da port očekujemo jako skoro.

Jedna od najboljih igara 2021.

Returnal je kao Housemarqueov prvi AAA naslov izdan kao PS5 ekskluziva u travnju prošle godine. Naš @Flipper mu je udijelio jako visoku ocjenu, smatralo ga se jednim od glavnih kandidata za igru godine, a ubrzo nakon izlaska Sony je otkupio razvojni studio.

Inače, jutros je šef PlayStationa Jim Ryan još jednom ozbiljno potvrdio otvaranje prema PC-ju. Tako je Returnal još jedna first-party ekskluziva koja ide u tom smjeru, a prije njega će svoju premijeru na PC-ju imati Uncharted Legacy of Thieves kolekcija.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano