Vijesti

Shadowlands je iduća ogromna World of Warcraft ekspanzija

Kakav dan za ljubitelje Blizzardovih igara. Potvrđeni su Diablo IV, Overwatch 2, nova ekspanzija za Hearthstone i za WoW. Pa, može li bolje? Dobili samo fantastični CGI trailer i overview trailer koji jasno pokazuju da će Shadowlands biti ogromna ekspanzija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznato je da ćemo dobiti sasvim novi kontinent u igru, velike promjene i nadogradnju postojećih mehanika u igri, a u ekspanziji će biti također predstavljena sasvim nova NPC frakcija kojoj se igrači mogu pridružiti.

Ovo neodoljivo podsjeća na Scryer/Aldor podjelu iz The Burning Crusadea, ali u puno širem smislu i obimu. Nove ključne stvari ekspanzije su sloboda izbora i Covenant sustav. Ekspanzija će imati i svoj raid, a kako nam se čini, posljednji boss bi mogla biti Banshee Sylvanas koju smo samo na kratko vidjeli u traileru.

Kraljevstvo Mrtvih iliti Shadowlands donosi čak 5 novih zona, a svaka zona je jedinstvena.

Five new zones—the gleaming fields of Bastion, the scarred battlefields of Maldraxxus, the eternal twilight of Ardenweald, the opulent keeps of Revendreth, and thehorrific Maw.

Igrači će kroz ekspanziju morat odabrati s kojim od četiri Covenanta žele sklopiti savez kroz Covenant kampanju, a izborom ćemo upravo odrediti u kojem ćemo smjeru razvijati lika i koje ćemo specijalne mogućnosti dobiti.

U jednoj od pet novih zona, nalazi se Torghast, Tower of the Damned, odnosno ukleti zatvor koji čuva neke od najzločestijih duša (neprijatelja) u čitavom univerzumu. Torghast je zapravo dungeon kojem će se igrači vraćati ukoliko žele doći do legendarnog loota u igri. Uzor za Torghast su upravo mnoge roguelike igre koje imaju ogromnu vrijednost ponovnog igranja.

Shadowlands će predstaviti sasvim novi sustav levelanja, a igrači koji su sad maksimalni level, ekspanziju će početi na razini 50, dok je maksimum ekspanzije level 60. Neće biti lagano napredovati jer spremite se na sasvim nove neprijatelje i izazove.

Što se tiče same priče, možda je najbolje da pogledate ovaj video.

Kao što vidite, u fokusu je Bolvar Fordragon zajedno sa Sylvanas Windrunnerom koja je očito u određenoj end game fazi. Biti će zanimljivo gdje će nas priča odvesti.

Shadowlands ekspanzija stiže negdje iduće godine, a poznate su već i cijene:

  • Osnovna verzija: $40
  • Heroic verzija: $60
  • Epic verzija: $80

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano