Vijesti

Star Wars Jedi: Fallen Order je single player igra koja je miks Uncharteda, Dark Soulsa i Force Unleasheda

Sve ovo što čitate pojavilo se nedugo nakon novog teasera za igru koju ćemo konačno vidjeti sutra. Naime, navodno su iscurile gameplay informacije koje jedan član postao na Reddit.

Dark Souls kao inspiracija za borbu

Ne, sumnjamo da će igra biti teška kao Sekiro ili Souls naslovi, ali Respawn je navodno veliku inspiraciju vukao iz Souls naslova. Navodno su veliki dio vremena odvojili za “combat” sistem jer žele da igrači imaju pravi osjećaj da su oni Jedi.

Iscurio je “art” iz igre, a vašeg kompanjona možete vidjeti desno

Igra je u potpunosti single player naslov s jakim fokusom na priču. Kao što znate, Respawn za razvoj igre nije koristio Frostbite već Unreal Engine 4. Spominje se da će naš “Đedaj” imati kompanjona u obliku droida koji će nam praviti društvo.

Igra neće u potpunosti biti open world naslov, već ćemo se kretati od planeta do planeta i tamo na otvorenim mapama odrađivati misije. Sa svakim novim planetom priča se dalje otkriva, a naš lik dobiva sve više sposobnosti.

Uncharted Jedi

Isti izvor tvrdi da je igra (kad uspoređujemo s filmovima) više Rogue One i Solo, a kad pričamo o igrama, najbliže je spoju Uncharteda 4, Star Wars Force Unleasheda i Jedi Knighta.

Zapravo, zvuči kao igra na kojoj je radio raspušteni Visceral Games. Sve ovo skupa zvuči vrlo obećavajuće, a iza svega stoji Respawn koji itekako zna raditi igre. Jedva čekamo subotu.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close