Vijesti

Jako nam se sviđa ovaj fan-made koncept promjene likova u GTA 6

Osim da će imati dva igriva lika te da je smješten u Miamiju, još zapravo ništa ne znamo o GTA 6, ali zato uvijek volimo pogledati kvalitetno napravljene koncepte poput ovoga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Popularni kreatori iza Youtube kanala TeaserPlay u Unreal Engineu 5 napravili su koncept kako bi po njima trebao izgledati GTA 6. Miami je ultra realističan, a nastavlja to biti i kada se prebacuju likovi po uzoru na sistem iz GTA 5. Kamera se smješta u ptičju perspektivu iz koje maštu golica površinom zapanjujući Miami/Vice City.

Što sve dosad znamo o GTA 6?

Podsjetimo, Rockstar je početkom godine službeno potvrdio rad na GTA 6. Potom je uslijedio veliki intervju Jasona Schreiera s nekolicinom sadašnjih i bivših Rockstarovih zaposlenika. Oni su otkrili da se šestica vraća u Vice City, ima dva igriva glavna lika, a planovi za budućnost možda su veći i od same igre.

Kao datum izlaska najizglednija je 2024. godina, nakon čega bi GTA 6 trebao dobivati sadržajne ekspanzije u obliku novih područja, gradova i misija.

I dok su osvjetljenje i dinamična kamera možda previše realni, uvijek nam je drago vidjeti što je sve sposobna nova tehnologija. Unreal Engine 5 najrobusniji je grafički pokretač današnjice, dostupan svima, ali da je sposoban raditi čuda i u vlastitom RAGE grafičkom pokretaču, Rockstar je već dokazao u Red Dead Redemptionu 2.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano